Chakra body candles therapie

Een chakra body candles therapie is gericht op geblokkeerde chakra gebieden die vervolgens bewerkt wordt met een chakra candle. Een chakra behandeling is afkomstig uit de Oosterse geneeskunde en bestaat al eeuwenlang, Met het werken op chakrapunten wordt de energiestroom in balans gebracht en geharmoniseerd, waardoor men zich daardoor weer lekkerder in balans gaat voelen. De energie die vrijkomt tijdens de behandeling zal  diep inwerken op de totale welzijn, waardoor men er weer beter tegen aan kan.

De chakra candle of wel chakra lichaamskaarsen behandeling gaat hetzelfde in zijn werk als de chakra behandeling die ik ook geef. Alleen bij deze behandeling maak ik gebruik van lichaamskaarsen die op chakrapunten op het lichaam worden geplaatste.  Vooraf voel ik eerst in waar men energetisch uit balans is. En op die chakrapunten waar ik voel dat het nodig is zal ik chakralichaamskaarsen gebruiken. Per behandeling wordt gebruik gemaakt van ëén lichaamskaars. Mocht het nodig zijn meerdere chakrapunten te bewerken dan zal daarvoor een andere behandeling nodig zijn. Dit is echter niet altijd nodig. Vaak kan men met ëén behandeling al weer een tijdje voor uit komen. 

Een lichaamskaars is een holle, conische  kaars die gemaakt is van katoen linnen en die gedrenkt is in een samenstelling van was. De kaarsen zijn geïmpregneerd met etherische oliën en zijn in de kleur van de chakra's. Door de juiste plaatsing van de kaars op één van de chakra's kanaliseert de kaars heilzame rook, zuigt licht aan en geeft warmte aan de relevante zenuwuiteinden. 

Een lichaamskaars behandeling is een rustige behandeling en vooral gericht op energie en balans en is niet gevaarlijk of eng. De kaarsen zorgen hierbij extra voor meer effect van energetisch herstel. Mocht je liever zonder de kaarsen een behandeling willen ondergaan kijk dan ook eens op het tabblad chakrabehandeling of energetische behandeling. Ik bied meer mogelijkheden aan op energetisch vlak.