Mijn vakgebied is eigenlijk heel breed en vanuit een holistische benadering. Holistisch wil zeggen dat alles met elkaar verbonden is, zowel lichaam en geest, als het geheel wordt bij een holistische opvatting samen getrokken. Bij een holistische geneeswijze wordt het gehele individu betrokken. Volgens het holisme hangt alles met elkaar samen. Iets kan niet bekeken of geanalyseerd worden door naar een gedeelte van dat geheel te kijken. Zo ook is mijn visie die ik toepas in mijn praktijk. Een mens is niet alleen zijn klacht (pijn), maar is meer dan dat. Als we alleen van de klacht (pijn) uitgaan, zou verandering niet mogelijk zijn. 

 

Daarnaast ben ik vanaf 4 april 2023 ook gecertificeerd met een kwaliteits-keurmerk via KIWA

 

Mijn 4 jarige opleiding tot psychosociaal therapeute heb ik gevolgd via Academie Gradatim.

Waarna ik ben aangesloten tot op heden bij mijn beroepsvereniging NFG. Ik heb daarnaast ook aangesloten bij een overkoepelende organisatie RBCZ.

Na deze opleiding tot psychosociaal therapeute ben ik een lichaamsgerichte opleiding gaan volgen bij IM (intergatieve masseurs), hier heb ik voor gekozen, omdat lichaam en geest aan elkaar verbonden zijn en de opleiding daar mij aansprak volgens mijn visie en omdat het aansloot op mijn opleiding als psychosociaal therapeute. 

Tijdens deze 2 opleidingen(totaal 6 jaar) ben ik voor mijzelf door diepe en hoge dalen gegaan. Zowel lichamelijk als geestelijk, als spiritueel, als een geheel. Ik werd wakker geschud, heb mijzelf leren ontdekken.Ik heb mijzelf letterlijk kunnen overgeven en blootgeven aan mijn kwetsbaarheden, mijn schaamte gevoelens, het leren uitten van mijn emoties op een positieve wijze, het dieper kijken naar mijzelf en in mijzelf als mens. En heb geleerd mijn eigen verantwoordelijkheden te nemen in dit leven, uitdagingen aan te durven gaan, maar ook geleerd wat ik te bieden heb of wat juist niet. Het heeft mij "whole"gemaakt. 

 

Met al deze ervaringen en met wat ik zelf aan ervaringen heb gehad in het leven, was ik klaar om mijn praktijk te starten, waar ik ondersteuning en begeleiding bied om een ander ervaring te laten op doen, om jezelf te kunnen helen. Anders met je problemen of klachten om te leren gaan. Met het geleerde in de praktijk toe te passen en met up tot date's aan workshops, korte cursussen en aanvullingen hierop, hoop ik samen met jou tot 'een geheel' te mogen komen.

Mijn behandelingen zijn laagdrempelig, dat wil zeggen je hebt geen doorverwijzing nodig. De 1ste stap naar herstel, begint dus hier.

De behandelingen vallen onder alternatieve behandelwijze en worden bij de meeste verzekeraars vergoed. Je betaald geen eigen risico hierover. Voor meer informatie zie: vergoedingen via verzekeraar