Vergoedingen via uw zorgverzekeraar 2020

 

Als u een aanvullende verzekering heeft via uw zorgverzekeraar en u bent bij een van de onderstaande verzekeringen aangesloten, dan wordt in de meeste gevallen uw behandeling in zijn geheel of gedeeltelijk (afhankelijk van de maximale vergoeding per dag en het behandelingstarief op jaarbasis) vergoed. Om te bepalen of uw behandeling wordt vergoed kunt contact opnemen voor meer informatie. U betaald geen eigen risico. En u heeft geen doorverwijzing nodig van uw dokter.
Behandelingen zoals ontspanningsmassage is alleen in overleg en niet alle behandelingen vallen hierbij onder de vergoedingen. 
 
Enkele zorgverzekeraars eisen dat zorgprofessionals, naast een registratie bij een erkende belangenorganisatie, ook geregistreerd zijn bij een koepelorganisatie. Ik ben naast
NFG ( Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) ook lid van RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) (overkoepeld organisatie) 
 
Algemene informatie: 
RBCZ lidmaartschapnr: 809032R
NFG registratiegegevens:
AGB code: 90-639861 AGB praktijk: 90-18310 Registratienr: 6702205955
 
Overzicht zorgverzekeraars per 1 januari 2023
 
Onderstaand treft u een overzicht van zorgverzekeraars die mijn behandelingen vergoeden. 
Deze vallen niet onder het EIGEN RISCIO!! U hoef dus niet eerst u eigen risico te verbruiken. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd eerst contact opnemen met mij. Daar waar staat registratie bij koepel vereist is is voor mijn behandelingen RBCZ. 
 
 
 
 
 

 

 
 

 

20220331 NF Gvergoedingenoverzicht 2023 Versie 1 2
PDF – 566,7 KB 311 downloads