Kruidenstempelmassage

 

Thaise kruidenmassage stempel massage: 

Een heerlijke massage met Thaise kruiden die diep in het lichaam dringen.
De kruidenstempelmassage is o.a. goed bij: stress, burn-out, spanningen, moeheid, pijnlijke of gespannen spieren, jicht, reumatische klachten, migraine en werkt zuiverend op de huid. 
De kruiden dringen diep het lichaam in en zorgen voor een goede/betere stofwisseling en bloedsdoorloop en afvalstoffen worden extra afgevoerd via het lichaam. 
Op plaatsen waar de spieren pijnlijk aanvoelen, kan intensiever gewerkt worden zodat de spieren zich ontspannen en na afloop de pijn zal zijn verlicht. Het geeft een overheerlijk gevoel, daar waar de spieren zich samentrekken en last geven, als er een warme kruidenstempel op wordt geplaatst.
De kruidenstempel bevat o.a: Borneol, Kampfer, thaise gember, kaffier, tumeric en limoen.
 
Cocoskruidenstempelmassage:
Een heerlijke ontspannen behandeling met cocosstempels bestaande uit o.a. cocos, limoen, patchouli, eucalyptus.
Vooraf krijg je een scrubbehandeling met overheerlijke cocosscrub en wordt je huid  afgedroogd met warme kompressen, daarna wordt je hele lichaam gestempeld met cocostempels, cocosolie en wordt je heerlijk gemasseerd. 
 
Effecten van de cocos stempel massage:
De cocos stempel massage geeft een zijde zachte huid, stabiliseert het bindweefsel en verstevigd de huid.
Helpt prima bij: stress, spanningen,  slechte doorbloeding, versteviging van de huid,  bijzonder geschikt bij een droge huid en spijsverteringsproblemen.   Daarnaast bevat cocos veel vitamine E wat heel goed is voor de huid . Een weldaad voor de huid en geest dus. 
Laat je ook eens meevoeren naar een exotische tropische vakantiegevoel en laat je verwennen met een cocosbehandeling.  
 
Met een cocos of een Thaise kruidenstempel behandeling kom je weer helemaal in harmonie met jezelf. Wacht niet langer en laat je ook eens meevoeren naar exotische warme oorden en onderga een van deze kruidige behandelingen.