Engelen healing therapie

Een engelen healing therapie is gericht op het aanroepen van jouw bescherm engelen.

De therapie is er op gericht om deze beschermengelen te ontdekken, maar ook om te leren deze aan te voelen op wat voor manier ze tot jouw komen,  zodat je ze naderhand ten alle tijde zelf kunt aanroepen. Zonder dat je daar hulp bij nodig heb van iemand anders. 

Tijdens de therapie krijg je 2 engelen die worden aangeroepen. Dit omdat het engelen zijn die gericht zijn op zowel je emotionele kant  als zowel je rationele/actieve kant in je lichaam. Of terwijl je vrouwelijke kant en je mannelijke kant, die wij als mens allemaal bezitten. Dit is ook het fijne van deze hele therapie met engelen, omdat het altijd een roeping is om je in balans te brengen met zowel je sterke als zowel je zwakkere zijdes. 

Naast de 2 engelen (soms zijn het er meer om extra steun te bieden) krijg je ook nog een extra ondersteunde aanreiking ( sleutel ) tot je, die nog net iets meer aanwijzingen geef om in evenwicht met deze engelen om te gaan en er voor jezelf mee te kunnen werken, wanneer je ze nodig hebt. . 

De behandeling bestaat dus uit het aanroepen van de engelen, daarnaast kan dit aangevuld worden met evt een massage van de rug,  Maar ook  tijdens de behandeling zal ik bepaalde plaatsen van het lichaam aanraken of licht masseren, om meer op gang te krijgen. Dit kan b.v. je voeten zijn,  je hoofd, of een ander deel van het lichaam. Het is dus een actieve behandeling die deels bestaat uit ontdekken, en deels (indien gewenst) uit een behandeling met aangevuld een rugmassage. 

Na de behandeling, krijg je van mij alle informatie toegestuurd naar je emailadres, zodat je alles ook naderhand nog eens op je gemak kunt doornemen en er vervolgens mee aan de slag te gaan. 

Maak eens een keer een asfpraak voor een engelen healing en nodig jouw engelen uit tot jou leven.